GILAMCHILIK TARIXI VA UNING TEXNOLOGIYASI - Nazarova D.T.; Jo’raqulova S. (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация. Ushbu maqolada gilamchilik tarixi o’rganilgan. Gilam to’qish va uni toqishgacha bo’lgan jarayonlar tahlil qilingan.