OILADA E`TIQOD TARBIYASI, UNING PSIXOLOGIK MOHIYATI VA SOG`LOM RUHIYATNI SHAKLLANTIRISHDAGI O`RNI - Axmedov Lazizbek Alijon o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oila sharoitida e`tiqod tarbiyalashning ahamiyati, uning psixologik mohiyatini anglash va sog'lom psixikani shakllantirishdagi chuqur roli o'rganiladi. Turli usullar va ularning natijalarini har tomonlama o'rganish orqali ushbu tadqiqot e'tiqodga asoslangan tarbiyaning psixologik rivojlanishga ta'sirini yoritishga qaratilgan. Maqola ota-onalar va tarbiyachilar uchun asosiy takliflar va takliflar bilan yakunlanadi.