MAKTAB O’QUVCHILARINING MAKTABDAN TASHQARI BO’SH VAQTLARIDA JISMONIY TARBIYA VA SPORT FAOLIYATI - Toʻlibayeva Nazokat Davronbek qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya:Maqolada maktab o'quvchilarining maktabdan tashqari bo’sh vaqtlarida jismoniy tarbiya va sport faoliyati haqida ma'lumot berilgan. Xususan, ushbu faoliyatning dolzarbligi va ularning o'quvchilarning har tomonlama rivojlanishiga ta'siri masalasi o’rganildi.