HARAKATLI O’YINLARNING MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR JISMONIY RIVOJLANISHIGA TASIRI - Salaydinova Dilrabo Djuraboy qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada harakatli o'yinlarning maktabgacha yoshdagi bolalar jismoniy rivojlanishiga tasiri va maktabgacha talim tizimi rivojlanishi haqida malumotlar keltirilgan.