BOLANING ’’O’QUVCHI’’ MAVQEYIGA O’TISH DAVRIDA UCHRAYDIGAN O’ZIGA XOSLIKLARNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK TAVSIFI - Tursunboyev Sherdorbek Akbarali o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashning psixologik jihatlari va bolaning ''o'quvchi'' mavqeyiga o'tish davrida uchraydigan o'ziga xosliklarning pedagogik-psixologik tavsifi to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.