YOSHLAR ONGIDA MA’NAVIY QADRIYATLARNI RIVOJLANTIRISHNING ILMIY-AMALIY ASOSLARI - Niyozov Zafar Karimqulovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada yosh avlodning ma'naviy dunyoqarashini kamol toptirish va rivpjlantirish asoslari va bunda qadriyatlarning o'rni xususidagi ma'lumotlar keltirilgan.