LOYIHA BOSHQARUVIDA BILIMLARNI BOSHQARISH - Abdurazakova Moxidil Abdunasimovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Loyiha boshqaruvi bilimlar bazasining tuzilishi va uni shakllantirish mexanizmi tasvirlangan. Ushbu maqolada muallif loyihalarda bilimlarni boshqarish haqida batafsil gapiradi. Avvalo, maqolada bilimlarni boshqarishning barcha afzalliklari va u loyiha jamoasi hayotini qanday osonlashtirishi haqida gapiriladi.