HODIMNING SHAXSGA DOIR MA’LUMOTLARINI HIMOYA QILISH KAFOLATLARI YANGI TAHRIRDAGI MEHNAT KODEKSI VA XALQARO TAJRIBA MISOLIDA - Djalilov Nigmatulla Karimovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada hodimning mehnat munosabatlarida shaxsiga doir ma’lumotlarni saqlashning dolzarbligi va uning huquqiy asoslari, shuningdek, mazkur sohada yangi tahrirda qabul qilingan Mehnat kodeksi va rivijlangan xorijiy davlatlar tajribasi misolida atroflicha muhokama qilingan