BIOLOGIK TA’LIM SAMRADORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI - Mamlakat Umarova Mirzaliyvna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biologiyani oʻqitishda oʻquvchilarning bilish faoliyatini tashkil etish va boshqarish yoʻllari, biologiya darslarida oʻquvchilarning individual faoliyatini tashkil etish, biologiyani oʻqitishda oʻquvchilarning bilish faoliyatini faollashtirish va taʼlim samaradorligini oshirish toʻgʻrisida batafsil bayon qilingan.