HOMILADORLIK FIZIOLOGIYASI VA DIAGNOSTIKASI - Nodira Xamrayeva Muxamadsaliyevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada homiladorlik paytida yuzaga keladigan fiziologik o'zgarishlar va homiladorlikni aniqlashning turli usullari ko'rib chiqiladi. U tegishli adabiyotlarni chuqur tahlil qiladi, homiladorlik diagnostikasida qo'llaniladigan usullarni bayon qiladi, ushbu usullarning natijalari va natijalarini taqdim etadi va tug'ruqdan oldin parvarish qilish kontekstida topilmalarni muhokama qiladi. Ushbu keng qamrovli sharh homiladorlik haqidagi tushunchamizni oshirish, erta tashxis qo'yishda yordam berish va kelajakdagi onalar va ularning tug'ilmagan bolalarining umumiy salomatligi va farovonligini yaxshilashga qaratilgan.