DORIVOR GIYOHNING INSON SALOMATLIGI UCHUN O‘TA MUHIM VA FOYDALI XUSUSIYATLARI - Nurxanova Toshbibi Buxarovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dorivor o‘simliklarning shifobaxshligi, ular tarkibidagi kimyoviy moddalar, dorivor o‘simliklarning organizmga ta'siri ularning tarkibidagi kimyoviy birikmalarning miqdori haqida yoritiladi.