DAVLAT-XUSUSIY SHERIKCHILIK ASOSIDA DAVLAT OB ’EKTLARINI QURISH, MOLIYALASHTIRISH MANBALARI VA USULLARI - Nosirov Shuxrat Berdiqulovich (Journal of new century innovations, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqolada davlat-xususiy sheriklik (DXS) amaliyotini rivojlantirish orqali infratuzilma loyihalarini moliyalashtirishda xususiy investorlar ishtrokini oshirish masalalari va ahamiyati, DXS o'zaro iqtisodiy munosabatlar, bunday munosabatlarni rivojlantirish borasidagi xulosalar, amaliy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.