BOBURNING MA’NAVIY MEROSI VA UNING YOSHLAR TARBIYASIGA TA’SIRI - Muxamadiyev M.Z. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqola Zahiriddin Muhammad Boburning yuksak insoniy fazilatlari haqida fikr yuritilgan. Boburning atrofidagilariga bo‘lgan mehrshavqati, ularning insoniyligini qadrlashi va himmat-saxovat ko‘rsatishi haqida tarixiy mabalari asosida ma’lumotlar keltirilgan.