BOR POSTULATLARI - Aslonov Xayrullo Shukrullo o’g’li; Nematullayev Abdulaziz Murodjon o’g’li; Asranov Oyatillo Qaxramonjon o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya; Bu maqola Bor postulatlari, vodorodsimon hamda atomning planetar modeli, elektron strukturasining kvantlanishi va vodorod elektroni uchun mumkin bo’lgan energiya yoki holat energiyasi haqida yozildi. Oliy o’quv yurtlarida tehsil olayotgan talabalar mustaqil izlanishlari uchun kerakli malumotlar berilgan.