ҚУЁШЛИ ИСИТИШ ТИЗИМИНИНГ ЭНЕРГЕТИК ХАРАКТЕРИСТИКАЛАРИ ХИСОБИ. - Б.Х Шаропов; Ё.Н.Рахматиллаев (Journal of new century innovations, 2023)
Aннотация: Ушбу мақолада ноаньанавий энергия манбаларидан фойдаланиш ва қуёш энергиясини иссиқлик энергиясига айлантириб турар-жой биноларини иситиш чора тадбирлари кўзда тутилган.