QUR’ONI KARIMDA QO’L HARAKATLARI IFODASI - Muydinov Paxlavon Kaxramonovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Qo’l noverbal harakatlarni amalga oshiradigan eng muhim tana a’zosi hisoblanadi. Bevosita qo’l bilan yoki qo’l yordamida boshqa a’zolar bilan har turli noverbal ifodalar amalga oshiriladi.