АСФАЛТ ЙЎЛЛАР ҚУРИЛИШИДА «СОВУҚ РЕСАЙКЛИНГ» КАТТА АХАМИЯТИ - И.Ахмедов; И.Умаров; Б.Шаропов (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация. Мақолада совуқ ресайклинг йўл қурилиши амалиётида асфальтобетон қопламаларда қўллаш масалалари ёритилган.