YONG‘IN BO‘YICHA OLIB BORILAYOTGAN CHORA TADBIRLAR - Rustam Atadjanov (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola yong'in xavfini kamaytirish strategiyasini har tomonlama tushunishga qaratilgan yong'inning oldini olish choralarining muhim sohasini o'rganadi. Tadqiqot mavjud metodologiyalarni baholash uchun adabiyotlar tahlilini o'z ichiga oladi, yangi yondashuvlarni joriy qiladi va yong'in xavfsizligini yaxshilash bo'yicha amaliy takliflar bilan yakunlanadi.