СУСПЕНЗИЯЛАРНИ ҚЎЛЛАШ МЕЪЁРЛАРИ ВА МУДДАТЛАРИНИНГ КУЗГИ БУҒДОЙ ҚУРУҚ МАССА ТЎПЛАШИГА ТАЪСИРИ - АзимоваМадинабону Гуламджановна (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада типик бўз тупроқлар шароитида кузги буғдойнинг Гром навида макро ва микроэлементли ўғитлардан тайёрланган суспензияларни қўллаш меъёрлари ва муддатларини кузги буғдой қуруқ масса тўплашига таъсири аниқланган.