АРАЛАШ ТУРДАГИ ТЕНГЛАМА УЧУН СОҲАНИНГ ЭЛЛИПТИК ҚИСМИ ЧЕГАРАСИДА ЛОКАЛ ВА НОЛОКАЛ МАСАЛАЛАР - Хуррамов Носир Хамидович; Олтиев Бахриддин Жўраевич (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ушбу мақолада cингуляр коэффициентли Геллерстедт тенгламаси учун масала ўрганилаётган соҳанинг гиперболик чегараси характеристикалардан, эллиптик қисми тенгламанинг нормал чизиғи ва Oy ўқининг кесмасидан иборат бўлган соҳада Бицадзе – Самарский шартлари a  нормал ва бузилиш чизиқларида ҳамда Ox ва Oy ўқининг кесмаларида берилган масаланинг корректлиги ўрганилган.