TADBIRKORLIK FAOLIYATINING HUQUQIY ASOSLARI - Abdusalimov Ma'murjon To`ychi o`g`li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Tezisda xususiy tadbirkorlikning ijtimoiy ahamiyati yoritilib, rivojlanishidagi asosiy tendensiyalar, uni qo‘llab-quvvatlashning asosiy yo‘nalishlari ko‘rsatilgan. O‘zbekistonda xusu- siy tadbirkorlikning shakllanish jarayoni tahlil qilinib, rivojlanish bosqichlari belgilangan.