INTERACTIVE TEACHING METHODS IN TEACHING FOREIGN LANGUAGES - Olimova Mohida Rustamjon qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o'qitish jarayoni turli xil yangi usullar, uslublar, yondashuvlar, shuningdek, interfaol mashqlar va vazifalar yordamida turli xil tadbirlarni o'z ichiga olishi ta'kidlanadi.