NAZAR ESHONQULNING “MAYMUN YETAKLAGAN ODAM” HIKOYASI TAHLILI - Sayfullayeva Shaxrizoda; Usarova Laylo (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada o’zining zamonaviy asarlari va hikoyalari bilan shuhrat qozongan mashhur yozuvchi Nazar Eshonqulning “Maymun yetaklagan odam “ hikoyasi tahlili , udagi kompozitsiya , syujet, voqealar tizimi haqida atroflicha fikr yuritilgan.