PYTHON DASTURLASH MUHITIDAN FOYDALANIB EKONOMETRIKA MASALALARINI YECHISH - F.X. Ishkobilov (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada ekonometrika oid masalalar ko‘rib chiqilgan bo’lib, ekonometrikaning matematik masalalarini amaliyotda qo’llash hamda hozir kundagi dolzarb masalalarni ishlab chiqish haqida jarayonlar keltirilgan. Bu maqolada ekonometrik masalalardan biri sifatida juft regressiya masalasi ko’rib chiqib natijalari olingan.