“NAVABIG‘U-L-KALIM” DA QO‘LLANGAN TAJNIS (JINOS) SAN’ATI VA UNING TURLARI - Bakirov Begzod (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola Mahmud Zamaxshariyning “Navabig’u-l-kalim” asarida qo’llangan tajnis san’ati va uning turlariga bag’ishlangan bo’lib, unda jinosning barcha turlari misollar bilan batafsil yoritilgan.