MONTESSORI PEDAGOGIKASI : BU NIMA VA U KIMGA MOS KELADI? - Aliyeva Gavharoy Abdumutalipovna (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация: Maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalar bilan ishlashda Mariya Montessori ta’limotining afzalliklari va bugugngi rivojlangan mamlakatlarning ilg’or yoshlarini tarbiyalashda darsturi amal bo’lishligi yoritilgan