ЯНГИ МИЛЛИЙ ТИШ ИМПЛАНТАТИ КОНСТРУКЦИЯСИНИ ЯРАТИШ ВА ҚЎЛЛАНИЛИШИНИ - МУН Т.О.; ХАБИЛОВ Н.Л.; АБДУРАХИМОВ З.А.; ШАРИПОВ С. С. (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотатция. Ушбу мақолада Мун Татьяна Олеговнанинг янги миллий тиш имплантати конструкциясини яратиш ва қўлланилишини экспериментал асослаш мавзусининг фалсафа доктори (phd) диссертацияси автореферати мазмунини ёритиб беришга қаратилди.