ТЎЛИҚ ОЛИНАДИГАН ПЛАСТИНКА ПРОТЕЗЛАРИНИ МАҲКАМЛАШНИНГ ТУРЛИ УСУЛЛАРИДАН ФОЙДАЛАНГАН ҲОЛДА ТИШЛАРИ ТЎЛИҚ БЎЛМАГАН БЕМОРЛАРНИНГ ҲАЁТ СИФАТИ ҲАҚДА АДАБИЁТЛАР ТАҲЛИЛИ - ХАБИЛОВ Н.Л.; ШАРИПОВ С. С.; АБДУРАХИМОВ З.А. (Journal of new century innovations, 2022)
Аннoтация: Ушбу мақола тўлиқ олинадиган пластинка протезларини маҳкамлашнинг турли усулларидан фойдаланган ҳолда тишлари тўлиқ бўлмаган беморларнинг ҳаёт сифати ҳақда адабиётлар таҳлилига қаратилиб имплантатлар орқали мукалммал натижага эришиш мумкинлиги ҳақида сўз боради.