СОҒИН СИГИРЛАРГА РАЦИОН ТУЗИШНИНГ ИЛМИЙ АСОСЛАРИ - Усмонов Одил Камилович (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация. Мақолада соғин сигирлардан сут соғиб олиш жараёнида уларга берилаётган озуқа моддаларининг қувватини хисобга олиш, ишлаб чиқарган сут сифати ва миқдори истеъмол қилинган озуқаларнинг қуввуатига боғлиқлиги ёритилган.