MAKTABGACHA TALIM TASHKILOTI RAXBARINING TALIM–TARBIYA JARAYONLARINI TASHKIL QILISH VA BOSHQARISHDAGI MASULIYATI - Sattarova Mohira Muxiddinovna, (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya:Maqolada maktabgacha talim tashkiloti raxbarining talim –tarbiya jarayonlarini tashkil qilish va boshqarishdagi o‘ziga xos jixatlari taxlil qilindi