XORIJIY DAVLATLAR SUDYALIK LAVOZIMIGA TAYINLASHDA NOMZODLARGA QO`YILADIGAN TALABLAR - Djalilov Nigmatulla Karimovich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: mazkur maqolada sudyalik lavozimiga nomzod bo‘lgan shaxslarga qo‘yiladigan talablar qatorida ularning fuqaroligi, yoshi, sog‘lig‘i va oliy ma’lumoti bo‘yicha senzlarni rivojlangan xorijiy davlatlar misolida atroflicha muhokama qilingan