OILADA BOLA TARBIYASIDAGI MUAMMOLAR VA BOLANING MA’NAVIYATIGA VA MADANIYATIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR HAMDA UNDAN HIMOYALANISH CHORALARI - Pulatov Hayotbek Abdugan o‘g‘li; Koshanova Nilufar Maqsudovna (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolamizda bugungi kunda farzandni tarbiyalashda oila a’zolari nimalarga e’tiborli bo‘lishi lozimligi, farzandning ma’naviy kamol topishida hamda madaniyatli shaxs sifatida jamiyatda o‘z o‘rniga ega bo‘lishida oilaning maktabning va tashqi muhitning ta’siri va tashqi muhitdan keladigan zarar yetkazuvchi omillarga qarshi qanday kurashish kerakligi aynan ma’naviy immunitetning shakllantirishning muhimligi borasida so‘z boradi.