14 YANVAR – VATAN HIMOYACHILARI KUNI - Xamdamov I.M. (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. 14 yanvar – Vatan himoyachilari kuni. Ushbu maqolada bu munosib sanani mamlakatimizda kutib olish munosabati bilan amalga oshiriladigan ma’naviy-marifiy tadbirlar, bu boradagi ajdodlarimiz tomonidan madaniy meros sifatida bizga qoldirgan tajribalar, Yurtimiz posbonlarining salohiyati, shuningdak ularning vatanparvarlik tuyg‘ulari haqidagi fikrlar bayon etilgan.