"BAYROG‘IM FAXRIM MENING'' - Qo’shayev Hikmat Yarash o’g’li; Abdullayev Jamshid Ulug’bekovich; Tangirov Mirzohid Aktam o’g’li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolamda davlat ramzlaridan biri bo‘lmish bayrog‘imizning vujudga kelishi va uning xalqaro hamjamiyatda tutgan o‘rni hamda xalqimizning muqaddas ananalarini o‘zida mujassam etgan milliy ramzimizning ulug‘vorligini bayon etdim.