BUYRAK ANATOMIYASI - Bobodoʻstova Husnora Gʻayrat qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyrak umumiy koʻrinishi, anatomiyasi, joylashuvi, tuzilishi,buyrak qismlari, qon bilan taʼminoti,buyrak muammolari, sabablari va belgilari.