PISA TADQIQOTI DOIRASIDA O‘QUVCHILARNING KREATIV FAOLLIGINI O‘STIRISHNING AHAMIYATI - Abdurahimova Odinaxon Muhammadali qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: ushbu maqolada kreativlik, kreativ fikrlash, PISA, PISA tadqiqotining o‘quvchilar kreativligini oshirishdagi o‘rni va ahamiyati ,shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim, muammoli ta’lim haqida ma’lumot berilgan.