ABDULLA ORIPOV IJODI NAMUNALARI - Muhriddin Oltiboyev Nazirali o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2022)
Annontatsiya:Ushbu maqolada Abdulla Oripovning hayoti va ijodi hamda O’zbekiston she’riyatiga qo’shgan hissasi haqida fikr yuritilgan.