O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING JANUBIY MINTAQASIDA KO‘P YILLIK BUG‘DOY DONINING TEXNOLOGIK SIFAT KO‘RSATKICHLARINI BAHOLASH - Nortojiyev Sunnatillo Farhod o‘g‘li; Amir Amanov; Dilmurodov Sherzod Dilmurodovich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekistoning janubiy mintaqa iqlim sharoitlarida yetishtirilgan ko’p yillik bug‘doy nav va tizmalarining don tarkibidagi oqsil miqdori va don namligi keltirilgan.