NEFT TAYYORLASH MASKANIDA TEXNOGEN AVARIYANI OLDINI OLISH USULLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Mo’ydinov Eldorbek Qo’shaqboyevich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada neft tayyorlash maskanida texnogen avariya va uning oldini olish usullari yoritiladi. Shuningdek, neft tayyorlash tayyorlash maskanida texnogen avariyani oldini olish usullarini takomillashtirish tizimi o’rganiladi.