ПОЛИЗ ЭКИНЛАРИНИ КАСАЛЛИКЛАРДАН САҚЛАШДА УРУҒДОРИЛАГИЧЛАРНИНГ САМАРАДОРЛИГИ - Холдоров Мирхалил Уразбекович; Ахмедова Муниса Абдимажитовна (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация. Ушбу мақолада қовун уруғларига уруғдорилагичлар билан ишлов берилганда, дала шароитида, ўсимликнинг униб чиқиши, ғунчалаш ва ҳосил пишиш даврида касалликларнинг ривожланиши таҳлил қилинади.