YURAK YETISHMOVCHILIGINING YUZAGA KELISHINING PATOGENETIK MEXANIZMLARI - Ergashov Behruzjon Komilovich (Journal of new century innovations, 2024)
Yurak yetishmovchiligi kasalligining kelib chiqishi,kasallikning kelib chiqish mexanizmlari,kasallikning patogenetik mexanizmlari,patogenetik mexanizmlarning kasallik klinikasi va davo choralarini o’tkazishdagi ahamiyati.