BOSHLANG’ICH TA’LIM SINF O’QUVCHILARIGA DARS O’TISH JARAYONIDA AKTLARDAN FOYDALANISH - Nilufar Rajabov Nosirovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda o‘qitish metodikasi va ta’lim texnologiyalari, hozirgi zamon innovatsiyalaridan foydlanish, yangi ta’lim texnikalari, o`qitish samaradorligini oshirish bo’yicha fikrlar keltirilgan.