ABDULLA ORIPOV SHE’RIYATIDA PRETSEDENT NOMLARNING QO‘LLANILISHI - Topiljonova Namuna Muydinjon qizi; Sh. Abdurahmonov (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Maqolada pretsedent birliklar haqida ma’lumot va Abdulla Oripov she’riyatida pretsedent nomlarning ishlatilish o‘rni va ularning vazifalari yoritilgan.