ALBERT EYNSHTEYN HAYOTIGA BOG`LIQ FAKTLAR VA ULARGA OID MULOHAZALAR - Raximova Kamola Karimovna (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada fizik olim Albert Eynshteyn hayoti va uning ilmiy tajribalari haqida mulohazalar keltirilgan. Olimning nisbiylik nazariyasiga qadar qanday ilmiy kashfiyotlar qilganligi haqida ma`lumotlar keltirilgan.