PEDAGOGIK TERMINLARNING YASALISH USUL - Mustafoqulova Zarifa Baxodir qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada iqtisodiyotga oid terminlarning yasalish usul va yo'llari haqida ma'lumot beriladi. Shu bilan birga iqtisodiyot terminologiyasida sodda terminlar asosida ko'plab yasama terminlar yasalishi haqida fikr yuritiladi va misollar bilan asoslanadi.