BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINING MATEMATIK TUSHUNCHALARINI O'YIN FAOLIYATI ORQALI RIVOJLANTIRISH - Rasulova Zohida Sindarovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini matematika o‘qitish metodlari, ularni qanday amalga oshirish, o‘quvchilarga puxta bilim berishgap, o‘quvchilarning dunyoqarashini shakllantirish yo‘llarini o‘rgatish, matematika o‘qitish jarayonida insonni mehnatni sevishga, o‘zining qadr-qimmati bir-biriga hurmati kabi fazilatlarni tarbiyalashni ko‘rsatib berish to‘g‘risida fikr yuritilgan.