CHINGIZ AYTMATOV ASARLARIDA MILLIY QADRIYAT TUSHUNCHASINING YETAKCHI XUSUSIYATI HAQIDA - Axmedova Dildora (Journal of new century innovations, 2022)
Mazkur maqolada Chingiz Aytmatovning “Asrga tatigulik kun”asari haqidagi insoniy qarashlar haqida hamda milliy urf-odatlarga bo`lgan mehr-oqibat, hurmat tushunchalari haqida fikrlar keltirilgan.