RIVOJLANISHDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARGA TA’LIM-TARBIYA BERISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Qalandarova Shoira Ibragimovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Psixofiziologik rivojlanishi va xulqida nuqsoni bo'lgan bolalarni o'qitish va korreksion pedagogika orqali ta'lim-tarbiya berishning zamonaviy usullari haqida so'z boradi.