ADABIY TIL VA SHEVALAR MUNOSABATI - Habiyeva Zebo (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada adabiy til, uning bugungi kundagi o`rni, rivojlanishi, va shuning bilan birga adabiy tilning shevalar bilan qiyosiy tasviri yoritib berildi.