URILISH MATERIALLARI SANOATIDA INNOVATSION MATERIALLAR ISHLAB CHIQARISHNING ISTIQBOLLI TOMONLARI - S. Hakimov; B.Sharopov; I.Umarov; M.Muxtoraliyeva; F.Dadaxanov; A.Abdunazarov (Journal of new century innovations, 2022)
Anotatsiya: Quyidagi maqolada zamonaviy qurilish materiallari haqida ma'lumotlar berilgan.Bundan tashqari pardozbop qurilish materiallar sanoati haqida ma'lumotlar ham keltrilgan.Zamonaviy qurilish materiallarini ishlab chiqarish va qurilish materiallari sanoatiga joriy etish hozirgi kundagi eng dolzarb masala bo’lib xizmat qiladi.